Produkter

Jeg vil gerne kontaktes!

Navn: Email Adresse: Telefon:

 

Remote Backup

Remote backup sikrer din virksomhed mod det værst tænkelige – tab af forretningsdata af enhver art. Backup komprimeres, krypteres og transporteres ud af huset via en sikker SSL forbindelse til vores datacenter. Du slipper for indkøb af hardware og software til en lokal backupserver og vedligeholdelsen tager vi os også af.

Der kan tages backup af alt - servere, arbejdsstationer og bærbare. Systemet er kompatibelt med stort set alle operativsystemer.

     
Fordele   
Fuldautomatiseret backup, intet behov for vedligeholdelse
Data transporteres til ekstern server i et sikkert datacenter
Sikrer mod tyveri, brand, vandskader, hærværk osv.
Nemt at installere og opsætte
Ikke nødvendigt at indkøbe lokal server
Oprettelse
kr.   0,-  
Pris pr. måned
 fra kr. 45,-  

Alle Priser er eks. moms 

 

Jeg vil gerne kontaktes!

Navn: Email Adresse: Telefon:

 

Hosted Exchange

Med en Hosted Exchange løsning sikrer du dig de bedste muligheder for altid at være online med din e-mail og kalender. Det eneste krav er adgang til Internet.

Udover den normale tilgang til serveren via. en pc, kan man med Hosted Exchange,som noget helt unikt, synkronisere med mobile enheder som f.eks. en PDA eller en mobiltelefon. På den måde kan du altid være ajour med dine aftaler, kontaktpersoner og e-mails uanset, hvor i verden du befinder dig.

Løsningen adskiller sig fra traditionelle mailprogrammer, i det der gives mulighed for at dele e-mail, kalender og filer brugerne imellem. I takt med, at et stigende antal af e-mails indeholder vira, spam eller spyware, findes der selvfølgelig et filter, der sorterer disse fra.

Backup af din post klarer vi også. Posten bliver placeret centralt på servere i vores datacenter, og herfra kan vi trække en backup.

For at få fuld udbytte af Hosted Exchange, kræver det som minimum Windows XP med Service Pack 1. På Mac kan Microsoft Entourage benyttes, dog med enkelte begrænsninger. Øvrige systemer som Microsoft Mail, Outlook Express, Mac Mail og Mozilla Thunderbird understøtter ikke Hosted Exchange, men kan i stedet gøre brug af IMAP.

 

     Hvad du får    
Mulighed for deling af kalender samt e-mail
Adgang via. Mobilenheder som f.eks. PDA og mobiltelefon
Webmail adgang med næsten samme muligheder som Outlook 2007
   
     Fordele   
En Hosted Exchange løsning kræver ingen server i huset, og dermed ingen etablerings og vedligeholdelses-omkostninger
Virus og spamfilter af ind- & udgående e-mails
Krypteret 128 bit adgang uanset hvilken tilgang, der benyttes
Backup
Microsoft Outlook 2007 program og licens kan lejes
Op til 10.000 Mb plads
   
     Funktion   
Adgang via Microsoft Outlook 2003, 2007 & 2010
   
Oprettelse kr.   0,-  
Pris pr. måned for 1000 Mb kr. 100,- 
Pris pr. måned for 3000 Mb  kr. 130,- 
Pris pr. måned for 5000 Mb kr. 160,- 
Pris pr. måned for 10000 Mb kr. 250,- 

 Alle Priser er eks. moms 

 

Hosted IP-Telefoni

Hvorfor betale for meget for en ny telefoncentral kunne man spørge sig selv?

Og så endda kun få minimal funktionalitet!

Med Hosted IP telefoni fra SupportMe, får du alle funktionerne fra et traditionelt telefonanlæg. Derudover vil dit telefonanlæg ikke længere være fastlåst til en traditionel fastnetforbindelse, hvilket åbner helt nye muligheder for dets anvendelse.

Kan jeg beholde mit nuværende nummer?
Ja, du kan beholde dit nuværende nummer, og SupportMe klarer alt det praktiske med overflytningen. Du kan også vælge et nyt nummer, samtidig med at du bestiller Hosted IP telefoni.

Kan jeg få Hosted IP Telefoni?
Alle med en bredbåndsforbindelse kan få Hosted IP telefoni. Der er følgende krav til forbindelsen: 

 • Minimum 128/128 Kbit/s pr. samtidig ønsket samtale. – F.eks. ønskes der at ringe på 7 tlf samtidigt skal forbindelsen minimum være: 1024/1024 Kbit/s.
 • Port 5060 TCP/UDP åben
 • Som hovedregel anbefaler vi en separat internetforbindelse til Hosted IP Telefoni, da vi ikke kan garantere optimal samtalekvalitet hvis internetforbindelsen også benyttes til alm. brug.   

Hvordan virker det?
Telefonanlægget er placeret i et sikkert datacenter, og du benytter Internettet, i stedet for en normal telefonlinie, at ringe igennem. Dette betyder i praksis, at medarbejdere f.eks. kan tage deres firmatelefon med hjem, på messe eller forretningsrejse i udlandet, og stadig kunne modtage og foretage opkald gennem firmaets telefonanlæg.

Firmaer med fysisk adskilte afdelinger eller hjemmearbejdspladser vil også kunne drage stor fordel af Hosted IP telefoni, da al intern tale mellem telefoner koblet til telefonanlægget er gratis!

Der er ingen forskel på om du ringer gennem Internettet eller via en normal telefonlinie. Du skal stadig trykke telefonnummeret på telefonen du ønsker at ringe til - helt som normalt!

Her er en liste over nogle af funktionaliteterne:

  • Intern og ekstern viderestilling
  • Definition af åbningstider – afspil besked ved opkald udenfor åbningstid, lad opkald gå til telefonsvarer eller viderestil til f.eks. vagttelefon.
  • Ubegrænset antal telefonkøer med eller uden ventemusik
  • Ubegrænset antal tastemenuer – tast 1 for receptionen, tast 2 for salgsafdelingen osv.
  • Ubegrænset antal telefonsvarere
  • Ubegrænset antal talebeskeder
  • Ubegrænset antal multividerestillings valg – opkald kan både ringe på lokaltelefon og mobil samtidig, ringe på forskellige mobiltelefoner i prioriteret rækkefølge mv.
  • Ubegrænset antal telefonmøder – hold telefonmøde internt i virksomheden og/eller lad eksterne kunder logge sig på et telefonmøde.
  • Ubegrænset antal ”Ring mig op” funktioner
  • Mulighed for indspilning af egne talebeskeder
  • Detaljeret statistik for alle ind og udgående opkald, køstatistik osv.
  • Onlinebaseret grafisk omstillingsbord til brug på storskærm eller i webbrowser.
  • Ubegrænset antal ind- og udgående bylinier 

Priser fra 120,- pr. md.
Oprettelse 0,-

 

Vi samarbejder med de førende indenfor IP telefoner, heriblandt Polycom, Cisco og Aastra.

 

 

Anti-Virus & Anti-Spyware

SupportMe er forhandler af verdens bedste Anti-virus og Anti-spyware program fra firmaet webroot! De mange awards som programmet har modtaget kan ses ved at klikke her.

Mange har allerede et anti-virus program, men de beskytter ikke mod spyware som er den
trussel der inficerer flest computere verden over.

Programmerne kan både fås i en Single computer udgave og en "Corporate" udgave hvor alle computerne kan styres fra central server.

Ring og få et tilbud eller prøv programmet gratis i 30 dage her:

 

Google Apps

SupportMe har lang tids erfaring i opsætning af Google Apps, som er en gratis mail, kalender og dokument løsning fra google.

Som sagt, så er det fuldstændig gratis at anvende, det eneste man betaler for er vores tid til opsætning, som er minimal.

Google Apps har dog visse begrænsninger, så hvis man gerne vil benytte en klient f.eks. Outlook eller kan man godt lide ideen om at inddele sine mails i foldere, så skal man istedet vælge "Hosted Exchange"

Google Apps har følgende spændende features:

 • Der skal ikke købes hardware eller software, som skal installeres eller vedligeholdes. Heller ikke når behovet stiger.
 • Få adgang til dine ting fra et hvilket som helst sted, selv fra dine mobile enheder.
 • Hurtig adgang til Googles innnovative verden med mere effektive måder at samarbejde på.
 • Forbedret sikkerhed og kompatibilitet.

 

Webshops

Vi har mange års erfaring i webshop design.

Den løsning vi tilbyder er at bruge eksisterende webshop udbydere. Vi hjælper så med al opsætning og vedligeholdelse. Vi har valgt at bruge denne løsning da vi mener at det er bedst for dig. Med denne løsning kan vi lave en webshop meget billigt da vi bruger eksisterende teknologi, samt så bliver webshoppen hele tiden opgraderet med nye features fra udbyderen. Dette sikrer at man ikke skal betale en masse penge ekstra hos os, hvis man skal have udviklet nye moduler eller features.

Vi arbejder sammen med nogle af de førende indenfor webshops med et vælg af features.

 

Hjemmesider

Vi har mange års erfaring i at lave hjemmesider. Vi har specialiseret os i at lave hjemmesider i Open Source systemer. Dette gør at vi typisk kan lave det langt billigere end andre, da vi bygger ovenpå allerede eksisterende teknologi. Vi skal altså ikke ud og lave det hele fra bunden hver gang.

Desuden har man mulighed for at få adgang til selv at rette i indholdet eller lægge nyt indhold op.

En anden fordel er at hvis man bliver træt af designet kan man relativt let ændre hele udseendet af hjemmesiden. Noget der ellers normalt vil tage rigtig mange timer at lave om og derfor vil være meget dyrt.