Lej en IT-Konsulent

Jeg vil gerne kontaktes!

Navn: Email Adresse: Telefon:

 

Tænk en gang, din egen IT mand fra kun 999,- om måneden.

Det er præcis hvad vi kan tilbyde med vores Serviceaftale.  

Vi laver også Ad-Hoc opgaver og klippekortsordninger. Vi har alt der passer lige præcis til dit behov.

 

Outsourcing

Med en serviceaftale får I tilknyttet en fast IT-konsulent, der med et fast interval besøger Jeres virksomhed for at gennemgå Jeres IT-systemer.

På den måde tilsikres at systemet altid er opdateret, og fejl kan gribes i opløbet, så det ikke resulterer i et nedbrud. Vi kan nemlig godt lide at være på forkant med problemerne, i stedet for først at finde dem når det er for sent.

Derudover fungerer Jeres IT-konsulent som en objektiv sparringspartner, der kan hjælpe med at vise vejen i et marked, som kan være meget svært at finde rundt i.

 

Drift, opsætning og support af servere

Vi har mange års erfaring med både små og store server-miljøer. Når i laver en serviceaftale med os sikrer vi at alle jeres systemer er oppe at køre. Vi har stor erfaring både med Small Business Servere og store "fler server" installationer. 

Alle vores teknikere er Microsoft Certificeret. Dette sikrer et meget højt service-niveau.

 

Både PC & Mac

Vi har i mange år også arbejdet med Mac. Med en serviceaftale sikrer vi at alle jeres maskiner kører, også i en blandet installation med både PC & Mac

 

 

TILBUD på Hardware & Software

Vi hjælper gerne med at give tilbud på ny hard- eller software. Al fakturering sker gennem os, og du er derfor hel fritaget for at tænke på garanti og købs- betingelser fra mange forskellige leverandører.

Med en serviceaftale sikrer du at alle dine IT-Køb & IT-Support kun kommer et sted fra, og du sikrer dig derfor en meget mere overskuelig løsning.

Vi samarbejder med nogle af de største IT-firmaer i Danmark og har derfor gode rabatordninger.

 

Ring på 23 62 92 10 for at høre nærmere.

Eller skriv til os på info@supportme.dk